Håll utkik efter information om 2019-års konferens!

Här hittar du information om våra tre workshops som hålls på fredagen den 27 oktober. Som deltagare på konferensen ska du anmäla dig till den workshop som du är intresserad av att delta på:

Anmäl dig här!

Våra workshops är kopplade till våra respektive teman:

#1 Bostäder på landsbygden

Caroline Bergmann

Tema: Boende
Plats: Konferensrum Silvia
Workshopledare: Caroline Bergmann
Hur kan vi lösa bostadsfrågan på landsbygden? Ödehus som står tomma och nybyggnationskostnader som inte överensstämmer med huspriserna i glesbygden. Detta är verkliga problem på landsbygden idag. Boendefrågan är central i alla människors liv men vad finns det för lösningar för olika behov och områden i landet?

Under denna workshop kommer vi dela med oss av goda exempel och tillsammans ställa frågor och komma med svaren på våra klurigaste bostadsfrågor.

#2 Social media 2018

Jerry Engström

Tema: Digitala möjligheter
Plats: Stadsteatern
Workshopledare: Jerry Engström
Missa inte chansen att gå igenom grunden för din digitala närvaro 2018 tillsammans med Fjällrävens f.d. Globala marknadschef Jerry Engström. Under denna workshop går vi steg för steg igenom konkreta tips som du själv kan gå hem och kan applicera på din verksamhet. Målsättningen är att hjälpa dig få större spridning och mer effektiva kampanjer.

En workshop som passar både erfarna och nyfikna nybörjare!

#3 Innovation Camp

Helena Kurki

Tema: Näringsliv & turism
Plats:
Konferensrum Nils Falk
Workshopledare:  Helena Kurki
Välkomna till en kreativ workshop på temat Hur skapar vi en attraktiv och levande bygd? Innovation Camp är en del i modellen som Innovationscenter för landsbygden jobbar med. I detta pass erbjuder vi en kortversion, ett smakprov av vårt upplägg. Vi bjuder in till att samla alla resurser och perspektiv i samma rum, att identifiera idéer, skapa samsyn och handlingskraft, inspirera, utmana och utveckla. Frågor vi gärna vill ställa är Hur skapar vi attraktivitet? samt Vad kan jag/vi göra för att bidra, i det stora och i det lilla?

När det gäller att utveckla bygden kan vi alla bidra!