Här hittar du information som är bra att veta inför konferensen:

Allergi Om du har matallergi så vill vi att du tar kontakt med oss.

Biljetter Klicka på biljetter för att anmäla dig!

Boende Boende ingår inte i anmälningsavgiften. Alla deltagare ansvarar för att själva boka och bekosta sitt boende. Självklart så har vi flera tips om boende när det gäller allt från hotell till mysiga bed & breakfast.

Datum Onsdag 23 oktober – torsdag 24 oktober, 2019

Faktura Fakturering går att ordna. Vänligen ta kontakt med oss via mejl så hjälper vi er. Bifoga önskat antal biljetter samt faktureringsadress i mejlet.

Foto/Film Fotografering och/eller filmning under föreläsningarna är tillåten.

Information All information som rör Landsbygdsdagarna presenteras på hemsidan – www.landsbygdsdagarna.nu – samt i sociala medier. Gilla vår sida på Facebook och följ oss på Instagram så garanterar vi att du inte missar något!

Kommunikationer Till Borgholm tar du dig med bil, buss, flyg eller tåg. Kommer du med bil är adressen Villagatan 4, Borgholm. Ta tåget till Kalmar eller flyget till Kalmar Öland Airpor och därefter 40 km till Borgholm. Direktbussar mellan Stockholm och Borgholm bokas via www.silverlinjen.se . Den lokala busstrafiken Kalmar länstrafik hittar ni via www.klt.se.

Mat I konferensavgiften ingår förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, frukt och vatten båda dagarna. I priset ingår även mingel, middag och musikunderhållning under fredagens kvällsaktivitet. Kostnad för dryck under kvällsaktiviteten tillkommer.

Parkering Fri parkering finns längs gatorna på baksidan av Forum. I Borgholm finns gratis parkering i 2 timmar med parkeringsskiva.

Plats Strand Hotell, Villagatan 4, Borgholm – www.strandborgholm.se

Registrering Information kommer

Sista dag för biljettköp 30 september 2019.

Specialkost Om du behöver specialkost så vill vi att du tar kontakt med oss.

WiFi Kan fås i receptionen på Strand Hotell.

Årets tema Besöksnäring på landsbygden – Distanslösningar – Lantbruk & Matproduktion

Återköp Återköp av biljetter är inte möjligt.

Överlåta biljett Om du har fått förhinder så går det bra att överlåta biljetten till någon annan. Vi behöver information om vem som ska ta över biljetten samt e-postadress till denna person. Skicka ett mejl till info@landsbygdsdagarna.nu

Övrigt  Det är vanligt att kommuner och intresseorganisationer sponsrar lokala ledare och ideella samhällsutvecklare att medverka.

Med reservation för ändringar och tillägg.