Entreprenör & VD FriluftsByn

Efter år som hyllad global marknadschef för friluftsföretaget Fjällräven sade Jerry Engström upp sig för att satsa på sin dröm – att bygga upp en friluftsby i Höga Kusten.

Idag har FriluftsByn blivit något av en mötesplats för svenskt friluftsliv och lockar besökare från hela världen till Skuleberget och Skuleskogens Nationalpark. Satsningen har även nominerats till Stora Turismpriset och Jerry utsetts till både Årets Nyföretagare och Årets Landsbyggare i Höga Kusten.

På Landsbygdsdagarna håller Jerry föreläsningen När platser växer och delar med sig av konkreta tips på hur man skapar tillväxt i en destination och bygger upp hållbara företag. Vi ser fram emot att få en inspirerande föreläsning om destinationsutveckling och entreprenörskap!

#entreprenörskap
#destinationsutveckling
#digitalnärvaro

“Jerry sätter fingret på vad som kan få fler destinationer och turistentreprenörer att växa.” – Visit Sweden

Visste du att…

Jerry Engström blivit nominerad som Årets platsmarknadsförare på galan Placebrander Awards i Stockholm för sitt arbete med Höga Kusten och FriluftsByn. Juryns motivering: “FriluftsByn har genom massiva insatser gjort Höga Kusten till en av Sveriges snabbast växande friluftsdestinationer.

FriluftsByn – The Outdoor Village

Vill du veta mer?

Köp din biljett till Landsbygdsdagarna den 27-28 oktober!