Albin Ponnert, grundare Local Food Nodes

Albin Ponnert är utbildad filmare och klippare med mångårig erfarenhet inom mediaproduktion, strategisk kommunikation, projektledning samt lokala utvecklingsfrågor.

En mångsysslare och idédriven visionär med en bredd av projektarbeten på sitt CV. Alltifrån filmdokumentation av inbördeskrigets Uganda till upphovsman av Sveriges (världens?) största instagramprojekt, #enjoysweden, ett projekt som blivit både bok och officiell vandringsutställning om Sverige.

Spetskompetens i medborgardelaktighet och aktuell som grundare av den digitala satsningen på lokal mat, Local Food Nodes.

På Landsbygdsdagarna kommer Albin att berätta om hur man kan skapa en lokal matmarknad via ett digitalt verktyg. Vi ser fram emot en föreläsning där mathantverkare och entreprenörer kan få hjälp med att nå ut med sina lokalproducerade produkter till sina kunder i bygdens saluhall.

www.localfoodnodes.org

#digitalamöjligheter
#bygdenssaluhall
#letsgolocal

Visste du att…

Local Food Nodes är resultatet av en nationell förstudie finansierad av Vinnova där Albin Ponnert var projektledare från Hela Sverige Ska Leva! Sajten www.localfoodnodes.org smygöppnade i januari 2017 och i dagsläget finns det 32 noder i Sverige.

Vill du veta mer?

Köp din biljett till Landsbygdsdagarna den 27-28 oktober!