Programmet består av en härlig blandning av långväga gästspelare och öländska pärlor. Vi blandar också salongssittning med olika workshopar och studiebesök. Du kommer att få se och uppleva norra Öland och träffa utvalda företagare med unika företagsidéer. Och i en kommun där besöksnäringen och lantbruket är viktigaste näringarna så är det ett måste att bjuda på en matupplevelse!

Anmäl dig här

Du kommer att länkas till Strand hotells bokningsformulär. Där kan du anmäla dig till konferensen, och om du vill boka boende på Strand. Vill du boka annat boende så rekommenderar vi oland.se. Förutom Strand hotell finns både mera exklusiva och enklare boenden att tillgå, allt från anrika Hotell Borgholm i ny regi till bed&breakfast. Vill man inte bo i Borgholm stad finns ännu flera alternativ.

Landsbygdsdagarna, hela paketet utom boende                                3300 kr

Endast 23 oktober inklusive slottsmiddag                                             2200 kr

Endast 24 oktober                                                                                                1600 kr

Endast 24 oktober inklusive slottsmiddag den 23e                          2200 kr

Alla priser exklusive moms

Det finns också möjlighet att boka ”stanna kvar” paket för den som vill stanna allt från över natten till en hel vecka efter landsbygdsdagarna. Kika in på oland.se eller ring 0485-88 800. Öland har mycket att erbjuda denna tid på året, förutom fågelskådning. Veckan efter Landsbygdsdagarna satsar ölandskommunerna på Ljus på Kultur, och dessutom är det höstlov.

Det går naturligtvis lika bra att komma hit innan landsbygdsdagarna!