Landsbygdsdagarnas mässa hålls på lördagen den 28 oktober kl. 11:30-14:00. Mässan har koppling till temat Näringsliv & turism så de utställare på deltar på mässan är främst företagare och entreprenörer som verkar på landsbygden samt inom besöksnäringen. Flera av våra föreläsare, exempelvis Local Food Nodes och Jerry Engström deltar på mässan för att visa upp sina respektive verksamheter.

Hittills har vi tolv företag anmälda till mässan med det finns plats för många fler. Det är gratis att delta som utställare på mässan och vi tillhandahåller en utställningsyta med bord. Vi förbehåller oss dock rätten att neka deltagande om vi anser att företaget inte ryms inom temat.

Information om mässan och mässdeltagare hittar du här!

Har du frågor om mässan? Vänligen ta kontakt med Ingrid Thornberg.

Telefon: 0491-44 01 00
Mobil: 073-835 33 02
E-post: ingrid@hssloskarshamn.se