Kiladalens Utveckling AB

Hoppas att ni alla har haft en riktigt bra sommar! Vi har haft lite semester men ägnat en hel del tid åt att forma ett riktigt intressant och inspirerande program till Landsbygdsdagarna den 27-28 oktober!

I mitten av juli släpptes biljetterna och försäljningen är igång. Vi har fått en del feedback från både näringslivsutvecklare, turismutvecklare och politiker som tycker att våra teman på konferensen är intressanta. Hoppas att vårt program kan leva upp till förväntningarna!

För drygt två månader sedan presenterade vi ett axplock av våra föreläsare och inom kort kommer vi att presentera ytterligare ett gäng med föreläsare som kommer att besöka konferensen. I väntan på dem så börjar vi med en lite längre presentation av våra föreläsare. Först ut är utvecklingsbolaget Kiladalens Utveckling AB som arbetar med landsbygdsutveckling. Vi ser fram emot en intressant föreläsning om allt från digital lanthandel till bygga hyresbostäder.

Kiladalens Utveckling AB

Följ oss gärna på Facebook och Instagram #landbygdsdagarna!