Nu släpper vi äntligen biljetterna till Landsbygdsdagarna den 27-28 oktober 2017!

Kostnad för hela konferensen är 3 100 SEK exkl. moms där det ingår två heldagar med inspirerande och intressanta seminarier, workshop och mässa, goodiebag, konferensmaterial, lunch, för- & eftermiddagsfika samt frukt & vatten under båda dagarna samt en trevlig fest på fredagskvällen med mingel, middag med dessert & musikunderhållning.

Om du inte har möjlighet att delta båda dagarna så kan du köpa biljett för respektive dag men självklart så hoppas vi att så många som möjligt kan delta under båda dagarna.

Vi samarbetar med Attraktiva Oskarshamn AB med biljettförsäljningen så din biljett köper du enkelt på nätet via Biljettforum där du kan välja att få biljetterna hemskickade eller skriva ut dem hemma. Om du bor i Oskarshamn eller har vägarna förbi så kan du även köpa din biljett på Oskarshamns Turistinformation eller på Forum.

Klicka här för mer information om våra biljetter!