Här hittar du information som är bra att veta inför konferensen.

Hör gärna av dig om du har några frågor!

Allergi Om du har matallergi så vill vi att du tar kontakt med oss.

Biljetter Du köper dina biljetter enkelt via Biljettforum, på Turistinformationen i Oskarshamn eller på Forum i Oskarshamn. Biljettpriset för hela konferensen är 3 100 SEK exkl. moms ( 3 875 SEK inkl. moms). Serviceavgift tillkommer.

Boende Boende ingår inte i anmälningsavgiften. Alla deltagare ansvarar för att själva boka och bekosta sitt boende. Självklart så har vi flera tips om boende när det gäller allt från centralt belägna hotell och vandrarhem till stugbyar och mysiga pensionat.

Datum Fredag 27 oktober – lördag 28 oktober, 2017

Faktura Fakturering går att ordna. Vänligen ta kontakt med oss via mejl så hjälper vi er. Bifoga önskat antal biljetter samt faktureringsadress i mejlet.

Foto/Film Fotografering och/eller filmning under föreläsningarna är förbjuden.

Information All information som rör Landsbygdsdagarna presenteras på hemsidan – www.landsbygdsdagarna.nu – samt i sociala medier. Gilla vår sida på Facebook och följ oss på Instagram så garanterar vi att du inte missar något!

Kommunikationer Till Oskarshamn är det lika nära till Malmö, Göteborg och Stockholm. För att komma hit kan du ta bil, tåg, buss eller flyg till Kalmar Öland Airport. Eller varför inte färjan från Gotland.

Mat I konferensavgiften ingår förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, frukt och vatten båda dagarna. I priset ingår även mingel, middag och musikunderhållning under fredagens kvällsaktivitet. Kostnad för dryck under kvällsaktiviteten tillkommer.

Parkering Fri parkering finns längs gatorna på baksidan av Forum. Parkering med parkeringsskiva finns mitt emot Forums entré (2 tim). Parkeringsskiva finns att hämta i Forums entré. Grusparkering vid sidan av Forum (2 kr/tim).

Plats Forum, Södra Långgatan 15-17, Oskarshamn, www.forumoskarshamn.com

Registrering Fredag kl. 08:30-09:15 och lördag kl. 08:30-08:45. Om du ankommer efter registreringen är stängd så måste du registrera dig i  receptionen på Forum så att du får din namnbricka och påse med program etc. OBS! Biljett måste uppvisas vid registrering då den scannas. Om du har förlorat din biljett eller inte har fått den, kontakta oss snarast.

Sista dag för biljettköp 30 september 2017. Efteranmälan i mån av plats.

Specialkost Om du behöver specialkost så vill vi att du tar kontakt med oss.

WiFi Kan fås i receptionen på Forum.

Workshop Anmäl dig till en av våra workshops före den 24 oktober. Först till kvarn gäller!

Årets tema Boende – Digitala möjligheter – Näringsliv & Turism

Återköp Återköp av biljetter är inte möjligt.

Överlåta biljett Om du har fått förhinder så går det bra att överlåta biljetten till någon annan. Vi behöver information om vem som ska ta över biljetten samt e-postadress till denna person. Skicka ett mejl till info@landsbygdsdagarna.nu

Övrigt  Det är vanligt att kommuner och intresseorganisationer sponsrar lokala ledare och ideella samhällsutvecklare att medverka.

Med reservation för ändringar och tillägg.